LPG - NAJBRŽI NAČIN ZA OBLIKOVANJE TVOG TIJELA  • protiv neželjenog celulita
  • protiv nakuplenjih masnih naslaga
  • protiv nakupljene vode
  • protiv viška kože nakon dijete ili poroda
  • protiv masnih i vodenih jastučića na koljenima ili nadlakticama

CILJANO I EFIKASNO MRŠAVLJENJE
LPG tehnologija već je godinama priznata od strane stručnjaka kao najefikasnija metoda u tretiranju celulita, odstranjivanju masnih naslaga te posljedično u preoblikovanju tijela ali i u učvršćivanju i vraćanju elastičnosti kože. Ne preporučuju ju samo stručnjaci već i klijentice i klijenti koji su ju isprobali i vidjeli da uistinu djeluje. Rezultati LPG-a vidljivi su već nakon prvog tretmana.

TEHNOLOGIJA 20 PUTA EFIKASNIJA OD LJUDSKIH RUKU

LPG aparat radi na principu masaže i drenaže tkiva, ali je zbog svoje snage do 20 puta efikasniji od ljudskih ruku. Kombiniranim djelovanjem valjaka, naš LPG Cellu M6 aparat uzastopno skuplja i širi kožu svojim ritmičnim radom. U gornjem sloju kože ljušte se mrtve stanice i obnavlja prirodni sjaj kože dok se mehaničkom stimulacijom dubinski prodire do same stanice potičući ju na obnavljanje. Nakupljena masnoća, voda i toksini izbacuju se vakumskim uvlačenjem tkiva u komoru aparata. Rezultat je smanjeni obujam tretirane zone i vidno glatka i zategnutija koža.Koje probleme rješava LPG tehnologija?

LPG aparat je kozmetološki i medicinski zlatni standard u odstranjivanju celulita, masnih naslaga i zatezanju kože. Ako imate problema s viškom kože koja vam je ostala nakon dijete, poroda ili vam je menopauza ostavila traga na elastičnosti kože, želite smanjiti naslage na kritičnim dijelovima tijela kao što su struk, bedra i bokovi, ukloniti jastučiće na koljenima ili nadlakticama, LPG je najbolje što možete odabrati.Kakve rezultate mogu očekivati?

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a ovisit će o zatečenom stanju i onome što želimo postići te o zoni koju ćemo tretirati. U našem centru najčešće koristimo 4 LPG programa:
  • za uklanjanje lokalizirane masnoće
  • za uklanjanje celulita i oblikovanje tijela
  • za zatezanje kože
  • za limfnu drenažu

Prilikom prve konzultacije u našem centru, napraviti ćemo procjenu zatečenog stanja te ovisno o tome predložiti jedan ili kombinaciju LPG programa. Na taj način, sa samo jednim aparatom rješavamo više vrsta problematika.Koliko traju tretmani?

Svaki tretman traje 45 minuta. Broj tretmana ovisit će o problematici koju rješavamo i rezultatima koje želimo postići. Preporučena dinamika obavljanja tretmana je 1 puta tjedno. Tako osiguravamo kontinuitet potreban da bi se ostvarili zacrtani ciljevi i željeni rezultati.CIJENA LPG TRETMANA
1 Dolazak/LPG tretman 300,00 kn


Načini plaćanja:

Gotovinsko plaćanje
Kartice: Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover, JCB, V Pay

* Na iznose veće od 600,00 kuna moguće je plaćanje na 12 rata

Naruči se na broj

091/169-34-14

Pod Kaštelom 9, 51000 Rijeka