HIJALURON PEN - ljepota apliciranja hijalurona bez igle i boli


Upoznajte najnoviji beauty trend - bezbolni kozmetički tretman pomlađivanja i osvježenja izgleda kože (smanjenje nazolabijalnih bora) te povećanja volumena usana pomoću inovativnog uređaja - Hijaluron pena uz Restylane filere!

Prednosti Hijaluron pena:

  • apliciranje bez korištenja igle
  • ne ostavlja ožiljke
  • ne boli
  • kratko vrijeme tretmana

Na koji način uređaj radi?
Riječ je o uređaju koji pritiskom od 6,5 bara ubrizgava hijaluronsku kiselinu u površinski sloj kože - ravnomjerno i bezbolno.
Za razliku od običnog tretmana iglom, koji najčešće rezultira nastankom nuspojava kao što su kvržice i ožiljci, prednost ovog tretmana je ujednačenost rezultata bez nuspojava.

Koliko traje tretman, a koliko rezultati?
Tretman traje od 35-45 minuta. Postupak je tehnički jednostavan, a rezultati, pogotovo kada se radi o usnama i nazolabijalnim borama, izgledaju lijepo i prirodno. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a traju od 10-12 mjeseci.

Koji filer koristimo?
Restylane fileri prvi su dermalni fileri koje su odobrile europske i američke agencije za lijekove, te se već 20 godina uspješno koriste u svrhu poboljšanja kontura i popunjavanje volumena pojedinih dijelova lica. Restylane je bistri, prozirni, viskozni gel koji se sastoji od hijaluronske kiseline. Djeluje tako da tkivu dodaje volumen, povećava usne do željenog stupnja, oblikuje konture lica i ispravlja nabore. Hidrofilična priroda molekula hijaluronske kiseline kombinirana sa svojom trodimenzionalnom strukturom omogućava molekulama da vežu više vode od njihove vlastite težine. Dodavanje vode pomaže da se održi cjelokupan volumen proizvoda što rezultira dužim trajanjem. Restylane Kysse kreiran je posebno za tretiranje usana uz najprirodnije rezultate.

Kome je namijenjen tretman Hijaluron pen-om?
Ovaj tretman idealan je za osobe koje njeguju “prirodni look” - žele blago povećanje svojih usana, te za one koje žele “ispeglati” sitne ili umanjiti dublje bore. Oporavak nakon tretmana nije potreban i možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Što nakon tretmana?
Naime, hijaluron se u koži postepeno razgrađuje, tako da s popuštanjem hijalurona, popuštaju i prvobitni rezultati, ali ne brinite, koža će se vratiti u prvobitno stanje i nikako neće biti lošija nego prije tretmana.
CJENIK
Povećanje volumena usnica Pen: 146,00 € / 1.100,04 kn.
Povećanje volumena usnica Pen Deluxe: 238,90 € / 1.799,99 kn.