HIJALURON PEN - ljepota apliciranja hijalurona bez igle i boli


Upoznajte najnoviji beauty trend - bezbolni kozmetički tretman pomlađivanja i osvježenja izgleda kože (smanjenje nazolabijalnih bora) te povećanja volumena usana pomoću inovativnog uređaja - Hyaluron pena!

Prednosti Hijaluron pena:

  • apliciranje bez korištenja igle
  • ne ostavlja ožiljke
  • ne boli
  • kratko vrijeme tretmana

Na koji način uređaj radi?
Riječ je o uređaju koji pritiskom od 6,5 bara ubrizgava hijaluronsku kiselinu u površinski sloj kože - ravnomjerno i bezbolno.
Za razliku od običnog tretmana iglom, koji najčešće rezultira nastankom nuspojava kao što su kvržice i ožiljci, prednost ovog tretmana je ujednačenost rezultata bez nuspojava.

Koliko traje tretman, a koliko rezultati?
Tretman traje od 35-45 minuta. Postupak je tehnički jednostavan, a rezultati, pogotovo kada se radi o usnama i nazolabijalnim borama, izgledaju lijepo i prirodno. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a traju od 10-12 mjeseci.

Kome je namijenjen tretman Hyaluron pen-om?
Ovaj tretman idealan je za osobe koje njeguju “prirodni look” - žele blago povećanje svojih usana, te za one koje žele “ispeglati” sitne ili umanjiti dublje bore. Oporavak nakon tretmana nije potreban i možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Što nakon tretmana?
Naime, hijaluron se u koži postepeno razgrađuje, tako da s popuštanjem hijalurona, popuštaju i prvobitni rezultati, ali ne brinite, koža će se vratiti u prvobitno stanje i nikako neće biti lošija nego prije tretmana.
CJENIK
Povećanje volumena usnica 1 ml. - 1800,00 kn
Punjenje bora 1 ml. - 1800,00 kn