IPL je savršen za vas ako... • se borite s neželjenim dlačicama koje biste htjeli dugoročno ukloniti
 • imate problema s hiperpigmentacijom
 • imate proširene kapilare
 • želite ukloniti ožiljke, crvenilo i mrlje uzrokovane aknama
 • želite osvježiti kožu i smanjiti bore (tretman fotopomlađivanja)

IPL TRETMANI - SNAGA SVJETLOSTI NA USLUZI VAŠOJ LJEPOTI
Jesen je sjajna prilika za nove početke, kao i za osvježeni, dugoželjeni izgled koji ćete ostvariti uz pomoć našeg IPL aparata lepezom tretmana koje njime možemo izvoditi. Neka pripreme za sljedeće ljeto počnu već sada! Požurite i naručite se na željeni tretman po promotivnim cijenama - jer temperature zraka i blago sunce postaju naši saveznici.

Što je IPL?

IPL ili intenzivno pulsirajuće svjetlo, metoda je koja koristi visokonaponsko svjetlo više valnih duljina. Najčešće se koristi za tretiranje dlačica, ali i za tretmane korekcije kože. Djeluje tako da uređaj raspršuje različite valne duljine u kožu i na taj način dopire do folikule dlačica te ju oštećuje - što sprječava novi rast.Koja je razlika između tretmana laserom i tretmana IPL tehnologijom?

Za razliku od tretmana laserom, IPL tretmani imaju mogućnost korištenja različitih valnih duljina svjetosti dok laser koristi samo jedan dio spektra svjetlosti. Iz tog razloga laser može kvalitetno odraditi samo jednu vrstu tretmana - ili epilaciju ili uklanjanje kapilara, ožiljaka, mrlja ili fotolifting, dok se IPL tehnologija oslanja na kompletan spektar svjetlosti. Tako uz jednostavnu zamjenu filtera svjetlosti, IPL aparat može uspješno, dugotrajno i kvalitetno tretirati sve probleme: dlačice, akne, kapilare, hiperpigmentacije, ožiljke te lifting tj. fotopomlađivanje licaKoji uređaj koristimo?

Kako bi rezultati IPL tretmana bili uspješni i sigurni, treba znati pravilno rukovati uređajem, a sam uređaj treba biti kvalitetan i provjeren. Zato u našem salonu koristimo samo najnoviju IPL tehnologiju (IPL uređaj Adèna), renomiranog francuskog proizvođača EFB Beaute Ⓡ.

EFB Beaute Ⓡ je francuski proizvođač IPL uređaja, poznat po vlastitim tehnološkim rješenjima koja ga čine jedinstvenim proizvođačem takvih uređaja u svijetu. Koristi tehnologiju koja omogućuje jednaku snagu emitirane energije tijekom bljeska, a novi apsorpcijski filteri garantiraju sigurnost za kožu i visoku učinkovitost tretmana.

Zbog visoke kvalitete IPL uređaja tvrtke EFB Beaute, rezultate možete očekivati već nakon prvog tretmana. Koliko tretmana će biti potrebno da postignemo željene rezultate, ovisi od osobe do osobe - o tipu, svjetlini i osjetljivosti kože, hormonima te kod uklanjanja dlačica o tempu njihova rasta i jačini.

Prije prvog tretmana, iznimno je važno otkriti kakav tempo i jačina uređaja najviše odgovara vašoj koži, inače može doći do neželjenih rezultata kao što je crvenilo i oštećenje kože. Zato svim našim klijenticama uvijek pristupamo individualno te prilikom prvog, inicijalnog pregleda odlučimo slijed tretmana.IPL se ne preporučuje… • trudnicama
 • osobama koji koriste antikoagulante
 • osobama koje su nedavno bile izložene suncu
 • osobama koje koriste lijek za akne, trenutno imaju aktivne akne ili im je koža podložna stvaranju keloida (benigni tumori građeni od vezivnog tkiva kod kojih se pojedine vrste kolagena nalaze u većim količinama)PRIPREME ZA TRETMANPrije tretmana napravit ćemo analizu trenutnog stanja regije koju želimo tretirati prilikom koje ćemo vam detaljno objasniti dinamiku tretmana i preporučenu količinu tretmana koja će ovisiti o problematici koju rješavamo. Tretiraju se samo zdrava područja kože. Pripreme za tretman ovisit će o vrsti tretmana i vrlo je bitno da ih se pridržavate kako ne biste doveli u pitanje izvedbu i krajnji rezultat dogovorenog tretmana.

Trajno uklanjanje dlačica

Prije podvrgavanja ovoj vrsti tretmana, klijent bi trebao izbjegavati:

 • odlazak u solarij minimalno tjedan dana prije samog zahvata
 • izlaganje višesatnom sunčanju minimalno tjedan dana prije zahvata
 • konzumaciju bilo kakvih preparata za koji utječu na ten (npr. Betakaroten) minimalno 2 tjedna prije zahvata
 • izbjeljivanje dlaka
 • uklanjanje dlačica invazivnom metodom (vosak, epilacija) minimalno 2 tjedna prije zahvata


Trajno uklanjanje hiperpigmentacija, kapilara, ožiljaka i crvenila od akni

Prije podvrgavanja ovoj vrsti tretmana, klijent bi trebao izbjegavati:

 • odlazak u solarij minimalno mjesec dana prije samog zahvata
 • izlaganje višesatnom sunčanju minimalno mjesec dana prije zahvata
 • proizvode koji mogu izazvati fotoosjetljivost poput krema za samotamnjenje minimalno tjedan dana prije zahvata


Fotopomlađivanje/lifting lica

Prije podvrgavanja ovoj vrsti tretmana, klijent bi trebao izbjegavati:

 • odlazak u solarij minimalno mjesec dana prije samog zahvata
 • izlaganje višesatnom sunčanju minimalno mjesec dana prije zahvata

NAKON TRETMANAVaše ponašanje nakon tretmana uvelike će utjecati na rezultat koji želimo postići. Preporuke i informacije ovisit će o vrsti tretmana i tretiranoj regiji.

Trajno uklanjanje dlačica

Nakon tretmana blago crvenilo ili tzv. crvenilo folikula očekivana je i normalna reakcija a pojavljuje se u otprilike 10% klijenata. Možemo ih tretirati ledom ili antibiotskom kremom.Trajno uklanjanje hiperpigmentacija, kapilara, ožiljaka i crvenila od akni

Nakon tretmana očistit ćemo tretirano područje i ponoviti hlađenje. Obavezno je nanošenje SPF 50 a tretirano područje ne smije se izlagati suncu minimalno mjesec dana. Poželjno je ne nanositi make up ili koristiti mineralnu varijantu istog. Nije dopušteno izlaganje suncu za vrijeme trajanja terapije.Fotopomlađivanje/lifting lica

Nakon tretmana očistit ćemo tretirano područje i ponoviti hlađenje. Obavezno je nanošenje SPF 50 a tretirano područje ne smije se izlagati suncu minimalno mjesec dana. Poželjno je ne nanositi make up ili koristiti mineralnu varijantu istog. Nije dopušteno izlaganje suncu za vrijeme trajanja terapije.

CJENIK USLUGACijene usluga u niže navedenom cjeniku su jedinične tj. po tretmanu a cijena ukupnog paketa terapije/tretmana ovisit će o problemu koji želimo riješiti zato je naša sugestija napraviti inicijalne konzultacije nakon kojih ćemo vam moći predložiti optimalnu vrstu tretmana te shodno tome i njegovu cijenu.
Za sve naše klijentice i klijente pripremili smo i popuste koji će ovisiti o količini tretmana kako slijedi:
1. TRETMAN - popust    5 %
2. TRETMAN - popust   10 %
3. TRETMAN - popust   15 %
4. TRETMAN - popust   20 %
5. TRETMAN - popust   25 %
6. TRETMAN - popust   30 %UKLANJANJE DLAKA
Potkoljenice 1.000,00 kn
Natkoljenice 1.000,00 kn
Cijele noge 1.800,00 kn
Bikini zona 700,00 kn
Trbušna linija 500,00 kn
Pazusi 500,00 kn
Ruke cijele 1.000,00 kn
Ruke pola 700,00 kn
Brada 350,00 kn
Nausnice 300,00 kn
Lice cijelo 800,00 kn
Zulufi 500,00 kn
Leđa gornji dio 800,00 kn
Leđa donji dio 800,00 kn
Ramena 750,00 kn
Vrat 600,00 kn
Prepone 750,00 kn
Stražnjica 750,00 kn
Intimna zona - brazilka 900,00 kn
Prsa 1000,00 kn


IPL TRETMANI LICA
IPL uklanjanje pigmentnih fleka 750,00 kn
IPL rozacea tretman 600,00 kn
IPL kapilari tretman 400,00 kn
IPL akne tretman 500,00 kn
IPL uklanjanje pigmentnih fleka ruke 500,00 kn
FACE FLASH fotopomlađivanje cijelog lica 750,00 kn

Načini plaćanja:

Gotovinsko plaćanje
Kartice: Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover, JCB, V Pay

* Na iznose veće od 600,00 kuna moguće je plaćanje na 12 rata

Naruči se na broj

091/169-34-14

Pod Kaštelom 9, 51000 Rijeka